Hurom H400 – Egyszerűen nagyszerű!
A Hurom H400, az új lassú préselési technológiával dolgozó slow juicer, 2023-ban a Kitchen Innovation Díj nyertese lett. A gyártó évtizedes egészsgégmegőrző tudását, technológiai fejlesztéseit ebbe az egy smart tudású lassú présgépbe olvasztotta egybe. A korábbi, az Easy sorozatban megjelenő, speciális szűrő-csiga kombinációval (multicsigával) látta el a készüléket, aminek köszönhetően a tisztítása gyors és nagyon könnyű, össze- és szétszerelése pedig egyszerű.
Az új Hurom H400 legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a préselés előkészületeit maximálisan lerövidíti: az alapanyagokat szinte egyáltalán nem szükséges felaprítani az inni- és ennivalók elkészítéséhez, hiszen óriási présgép betöltőnyílása és az adagolója is nagyobb lett.
Vedd kezedbe az irányítást: egészségmegőrzés Hurom H400 lassú préssel!
Hurom H400 slow juicer vonzerő lista
Fejlett technológiai tudásának köszönhetően sokkal tisztább, tápanyagokban gazdagabb leveket készít, mint a bármelyik piaci lassú prés korábban.
Beépített pép tartályt kapott, amitől sokkal kompaktabbá vált a géptest, nem foglal sok helyet a konyhapulton.
Speciális multicsigával facsar, ami a Hurom egyik leghatékonyabb szűrő-csiga kombinációja.
Multifunkciós tudású: juice, smoohtie, magtejek, fagylalt is készíthetőek vele.
Mivel mindössze 3 alkatrészt kell szétszedni, összerakni, így a tisztán tartása, mosogatása is lényegesen egyszerűbb lett.
A Hurom H400 lassú prés, mint az összes Hurom készülék, BPA mentes anyagból készült.
Hurom H400: tiszta, teljes értékű levek, közvetlenül a természetből
A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható fitonutriensek, enzimek jótékony hatásúak egészségünkre. A kor előrehaladtával testünk egyre nagyobb mennyiségben igényli őket az optimális működése érdekében. A legtöbb hagyományos présgép már a feldolgozás során károsítja az összetevőkben megtalálható elixíreket. A Hurom juice-olási technológia viszont a hidegen sajtolásnak köszönhetően a lehető legtisztább, teljes értékű leveket hozza el nekünk. Legyen fókuszban az egészségünk, fogyasszunk minél több természetes gyümölcs- és zöldséglevet, melyek tele vannak antioxidánsokkal és segítik megakadályozni a sejtkárosodást.
Friss gyümölcs- és zöldséglevek egészségünkért a Hurom H400 préssel.
Irányítsd Te tested megújulási folyamatait Hurom H400 préssel!
A Hurom H400 hidegen sajtoló lassú prést úgy tervezték, hogy a juice-olás egy megszakítás nélküli, teljesen automatizált, professzionális folyamat legyen: a készülék aprít, darabol és présel is egyben. Teszi mindezt úgy, hogy közben folyamatosan nyomon tudod követni a lé tartalmat. A Hurom H400-zal készült levek magasabb mennyiségben tartalmazzák a természetből származó tápanyagokat, nagyon finom az ízük és a bennük található tápanyagok, enzimek, vitaminok könnyebben felszívódnak, így építve napról-napra egészségünket.
A tökéletes préselés többek között a Hurom újgenerációs fejlesztésének, a multicsigának is köszönhető, ami azt jelenti, hogy szűrőket és a csigát egy egységbe integrálták. Ez az innováció növeli a préselés hatékonyságát, azaz több tiszta lé kerül a poharakba.
A multicsiga egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy természetes mozgása minimálisra csökkenti az összetevők károsodását, így megmarad a természetes íz és minden jótékony tápanyag az italokban, ételekben, amelyek akár 72 órán keresztül is elállnak.
A tisztább, sűrűbb, egészségesebb gyümölcslevek Hurom H400 préssel
Ez a második generációs multifunkciós csiga és szűrőrendszer tehát még nagyobb gyümölcslé hozammal és kapacitással dolgozik. A Hurom arra törekszik, hogy lassú préselési technológiája a lehető legtökéletesebb formában adja vissza a természetes összetevőkben megtalálható tápláló elixíreket levek formájában. És ezek a levek valóban tisztábbak, sűrűbbek, egészségesebbek, mint a hagyományos présekkel készültek.
A multicsiga használata leegyszerűsítette magát a juice-olás folyamatát is: egyszerűen csak be kell helyezni azt a tartályba és prés máris készen áll a használatra.
Hurom H400 multifunkciós csiga és szűrő redszerrel
Hurom H400 lassú gyümölcsprés “Self-feeding” technológiával
A Hurom H400 is “Self-feeding” technológiával dolgozik
A Hurom H400 számos nagyszerű funkciója közül különösen figyelemre méltó a “self-feeding”, azaz az önetető, önadagoló technológia alkalmazása. Csupán megtöltjük a felső kamrát mindenféle friss összetevővel, a készülék pedig elvégez helyettünk minden aprítási, darabolási, juice-olási feladatot. Óriás betöltőnyílását a korábbi modellektől örökölte: az összetevőket akár egyben is bele lehet helyezni a présbe, sőt működés közben is lehet folytatni az adagolást!
Nincs többé hosszú előkészület, darabolás, hámozás szabad kézzel! Csak az élmény juice-olás marad és a friss, egészséges levek! A Hurom H400 nem egy átlagos prés, arra tervezték, hogy minden eddiginél könnyebb, kényelmesebb, egyszerűbb legyen a juice-olás.
Hurom H400 – Biztonságos BPA-mentes anyagokkal
Hála a csendes motornak minden reggel zökkenőmentesen, harmonikusan indulhat. A friss, tápanyagban gazdag italok elkészítése töredékére rövidül. Nem kell órákkal korábban kelni egy pohár juice miatt! Csak bekapcsoljuk a gépet, előkészítjük az összetevőket, belerakjuk és az mindent elkészít helyettünk. Nincs többé szűrőbe száradt, ragadt rost tisztítás: csak egy pár perces mosogatás és már indulhatunk is a dolgunkra.
Kompakt modell a helytakarékosságért: a péptartály beépült a géptestbe, így a készülék kevesebb helyet foglal el és sokkal esztétikusabban is néz ki. Extra szépség, hogy a Hurom H400 gyümölcsprés tartozékai 100%-ban BPA-mentesek, pengék vagy éles alkatrészek nélkül készülnek, így az egész család számára biztonságosak. A Hurom H400 minden egyes alkotóeleme szigorú szabványoknak lett megfeleltetve, így a prémium tritán és ultém alkatrészek hosszútávú “életbiztosítást” jelentenek a készüléknek, akár évtizedeken keresztül is kiszolgálnak minket, napi használat mellett is.
A Hurom gyümölcsprés tartozékai 100%-ban BPA-mentesek
Hasznos tanácsok Hurom H400-zal való juice-oláshoz
Citrusfélék (grapefruit, narancs, citrom stb.)
Hámozza le a külső héját, és darabokra vágva helyezze bele az adagolótartályba. Előtte távolítsa el a kemény, étkezésre alkalmatlan magokat.
Vastag héjú gyümölcsök (ananász, sárkánygyümölcs, dinnye, görögdinnye, gránátalma, stb.)
Hámozza le a külső héjat és vágja fel a gyümölcsöket akkora darabokra, hogy be tudja helyezni az adagoló nyílásba. A nem ehető részeket távolítsa el.
Kemény magvas gyümölcsök (szőlő, alma, őszi- és sárgabarack, szilva, cseresznye, datolyaszilva stb.)
A nem ehető, nagy és kemény magvakkal rendelkező gyümölcsöknek és zöldségeknek, mint pl. a barack, távolítsa el a magját. A kemény magok megállíthatják a terméket használat közben, és károsíthatják az alkatrészeket. Ha lehetséges, távolítsa el az almamagot, mivel mérgező lehet.
Puha gyümölcsök (eper, kivi, banán, mangó, alma, körte stb.)
Ha puha összetevőket szeretne önmagában használni, a lé összegyűlik a kamra belsejében, és nem préselhető megfelelően. Kásás, túlérett, puha gyümölcsökhöz nem ajánljuk a készüléket, válasszon friss, ropogós gyümölcsöt a juice készítéshez, illetve adjon hozzá más olyan hozzávalókat, amelyek nem túl lágyak.
Hurom H400 – Technikai adatok
Modell: H-400
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 60 Hz
Fogyasztás: 220 W
Méret: 169 mm x 261 mm x 471 mm
Súly: 6,7 kg
Tartályméret: 400 ml
Teljesítmény: 150W
Fordulatszám: 90 fordulat/perc
Üzemidő: max. 30 perc
Kábelhossz: 1,4 m
Garancia: 15 év a motorra és 15 év az egyéb alkatrészekre kiv. kefe, lé tartály, szilikon, stb.